Μητρόπουλος: Μετά την «αυτοκτονία», συνέντευξη παρουσία της Ζωής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 12:35 Μητρόπουλος: Μετά την «αυτοκτονία», συνέντευξη παρουσία της Ζωής

«Αύριο θα αποδείξω ότι έχω μια διαδρομή καθαρή και δεν υπάρχει καμία σκιά. Θα το αποδείξω με την παρουσία της κ. Κωνσταντοπούλου».

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή παρουσία και της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος αύριο Δευτέρα, αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του.

Ο κ. Μητρόπουλος βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Το «παρών» που ψήφισε κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή αλλά και το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής - για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

«Αύριο θα αποδείξω ότι έχω μια διαδρομή καθαρή και δεν υπάρχει καμία σκιά. Θα το αποδείξω με την παρουσία της κ. Κωνσταντοπούλου. Θα στείλω μήνυμα σε σε όσους επιμένουν πως υπάρχει εκκρεμότητα. Δεν θα με σπιλώσει κανείς», δήλωσε σήμερα σε πρωινή εκπομπή.

«Στεναχώρησα την ηγεσία για το παρών.. Παραμένω στο ΣΥΡΙΖΑ και είμαι ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής. Περιμένω να δω ποια θα είναι η άποψη του κόμματος».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα , ο κ. Μητρόπουλος απάντησε πως υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το βράδυ του Σαββάτου, σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης Μητρόπουλος βγήκε στον αέρα του Mega και σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τόνισε πως το ρεπορτάζ σύμφωνα με τη γνωστή υπόθεση της φοροδιαφυγής τον ευτέλισε.

Σε πρόσκληση της παρουσιάστριας του δελτίου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση