Τσίπρας: Δώσαμε τη δυνατότητα να εκφραστεί το γαμώτο του ελληνικού λαού- Θα γίνουν όσα ντιμπέιτ θέλει ο Μειμαράκης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 21:10 Τσίπρας: Δώσαμε τη δυνατότητα να εκφραστεί το γαμώτο του ελληνικού λαού- Θα γίνουν όσα ντιμπέιτ θέλει ο Μειμαράκης

- Δίνουν την εικόνα ενός ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση - Είμαστε εδώ είμαστε όρθιοι, δηλώνει ο Τσίπρας στην Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ
- ''Βρεθήκαμε μπροστά στις αδυναμίες μας - Σήμερα βάζουμε τέλος στις μελαγχολίες μας''
- ''Το παλαιό εκφράζει ο Μειμαράκης - Πως να συνεργαστούμε με τον αρχηγό των Κενταύρων;''
- ''Θα δώσουμε μάχη στις εκλογές για να μην επιστρέψει το κατεστημένο''
- ''Οι αντίπαλοι μας ξέρουν πως δεν θα μας κερδίσουν τις εκλογές και τρέμουν μήπως κερδίσουμε την αυτοδυναμία''

«Κλείνει ένας κύκλος κι ανοίγει ο κύκλος της μάχης», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνοντας ομιλία στο κλείσιμο των διήμερων εργασιών της Πανελλαδικής Σύσκεψης του κόμματος, για να τονίσει ότι «είμαστε εδώ όρθιοι, να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να δίνουμε τη μάχη για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει το παλιό κατεστημένο που βύθισε τη χώρα».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «έχουμε χρέος να προστατέψουμε τη χώρα από αυτό», για να προσθέσει ότι τώρα το παλιό πολιτικό σύστημα σήμερα καμουφλάρεται, φορώντας την «προβιά» της ήρεμης δύναμης, του μεσαίου χώρου. Τόνισε ότι αν όμως επιστρέψει θα επιστρέψει με τους χειρότερους όρους για τον λαό και έδωσε το σύνθημα: «Να οργώσουμε την Ελλάδα, για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει».

Ο αγώνας τους και η αγωνία τους, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να μην έχει δυνατότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή, χωρίς να χρειάζεται τα δεκανίκια των δυνάμεων του συστήματος. «Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τους πολίτες με το "όλοι το ίδιο είναι"», αλλά «δεν είμαστε όλοι το ίδιο» τόνισε.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση