Μεϊμαράκης από Ρηγίλλης: Εμείς είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 20:52 Μεϊμαράκης από Ρηγίλλης: Εμείς είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται

Σε μια συμβολική κίνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο κτίριο της Ρηγίλλης.

Μετά από τέσσερα χρόνια ανοίγει και πάλι η πόρτα της Ρηγίλλης, του ιστορικού κτιρίου που φιλοξένησε τη Νέα Δημοκρατία. Σε μια βαθιά συμβολική κίνηση συσπείρωσης των παραδοσιακών κεντροδεξιών ψηφοφόρων, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία μπροστά στο κτίριο, ενώ ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος. Κατά μήκος της Ρηγίλλης έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες. 

«Αυτό το κτίριο υπήρξε τόπος συνάντησης ιδεών, πολιτικών, γενεών. Εδώ είναι οι ρίζες μας. Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία. Για όλους εμάς η Νέα Δημοκρατία είναι κομμάτι της ζωής μας. Και αυτή τη ζωή γιορτάζουμε σήμερα», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης στην ομιλία του. 

Είναι η Νέα Δημοκρατία εδώ για ενώσει τους έλληνες όχι να τους διχάσει. Παλεύει για όλους τους Έλληνες, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: 

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που εγγυάται το μέλλον. Να μην πάει καμία ψήφος διαμαρτυρίας, να μην πάει κανείς στην αποχή. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει η ψήφος να πάει στη Νέα Δημοκρατία. Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες με μια κυβέρνηση μακράς πνοής. 

«Δεν θα αναφέρω το όνομα του πρώην πρωθυπουργού γιατί εδώ χτυπά η καρδιά της ΝΔ», είπε ο επικεφαλής της ΝΔ . «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Ελληνες όχι για να τους διχάσουμε. Μην πάει χαμένη καμία ψήφος», πρόσθεσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως πρέπει να προχωρήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Δεν έχουμε άνεση για μικροκομματικά παιχνίδια. Χρειάζεται να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση, σημείωσε. Πρέπει να τρέξει η ανακεφαλαιοποίηση και να μην χαθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα των τηλεμαχιών λέγοντας πως είχε κανονίσει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στην Ευρώπη αλλά είναι έτοιμος να το αναβάλει για να γίνουν τα debate και να ξέρει ο ελληνικός λαός την αλήθεια πριν πάει στις κάλπες.

Ο κ. Μεϊμαράκης επέμεινε ακόμη στην ανάγκη να μειωθεί το διοικητικό βάρος και η φορολόγηση ώστε να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας.

«Η ΝΔ είναι εδώ για να ενώσει τους Ελληνες όχι για να τους διχάσει. Απευθυνόμαστε σε όλους και δεν ρωτάμε τι ψήφισαν χθες. Ζητάμε να μην πάει η ψήφος χαμένη».

«Είμαστε το καινούριο, είμαστε αυτό που έρχεται», τόνισε.

«Άκουσα προχτές ότι υπάρχει αριστερή μελαγχολία. Δεν κατάλαβαν ότι έφεραν εθνική μελαγχολία. Να φέρουμε την εθνική δημιουργία. Να ξανασώσουμε την Ελλάδα», είπε ο κ. Μεϊμαράκης. 

Ο κ. Μεϊμαράκης έκλεισε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι έδωσαν το παρών. 

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε θερμό ασπασμό με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς. 

 

 

 

 


πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση