Αυτοκίνητο ''καρφώθηκε'' σε τοίχο σπιτιού και δείτε πως έγινε το παιδικό δωμάτιο (Φωτό)!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 13:52 Αυτοκίνητο ''καρφώθηκε'' σε τοίχο σπιτιού και δείτε πως έγινε το παιδικό δωμάτιο (Φωτό)!

Οι φωτογραφίες που θα δείτε κάνουν το γύρο του facebook - Στο νοσοκομείο ο τραυματισμένος οδηγός...

Μεγάλη η ζημιά που προκλήθηκε σε σπίτι όταν Ι.Χ. έπεσε πάνω σε έναν από τους τοίχους. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που το μεσημέρι κινούνταν επί της Χαονίας, για άγνωστους λόγους έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού επί της Δ. Κρόκου.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, το Ι.Χ. φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν ο οδηγός του για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο στην στροφή και κατά την είσοδό του στην οδό Δ. Κρόκου.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στον τοίχο του σπιτιού που βλέπετε. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ ο δυνατός θόρυβος έβγαλε όλους τους περίοικους στα μπαλκόνια...

ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr
 
ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr
 
ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr
 
ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr

Από την σύγκρουση καταστράφηκε ολοσχερώς η μια πλευρά δωματίου του σπιτιού. Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες αλλά ευτυχώς σε άλλα δωμάτια.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενώ στο σημείο που συμβάντος έφτασε η Τροχαία, η οποία διενεργεί και την προανάκριση, καθώς και η Π.Υ. Πρέβεζας.
 

ΦΩΤΟ από pamepreveza.gr

NewsIt - pamepreveza.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση