Τα άστρα προβλέπουν χάος τη Δευτέρα μετά τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 09:00 Τα άστρα προβλέπουν χάος τη Δευτέρα μετά τις εκλογές

Πάμε στις κάλπες με ανάδρομο Ερμή και εκλείψεις. Τι δείχνει η αστρολογική κάλπη για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το απόλυτο χάος δείχνουν τα άστρα τόσο για το αποτέλεσμα των εκλογών όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Η αστρολογική κάλπη όχι μόνο δε δίνει αυτοδυναμία σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, αλλά σηματοδοτεί μια σειρά ανατροπών, με νέες εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και του τελευταίου «ματωμένου φεγγαριού» που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου, ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για επικείμενες εκλογές. «Οσο λανθασμένη ήταν η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την 25η Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20η Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση.

Δεν υπήρχε χειρότερο διάστημα για εκλογές από αυτό, αφού το αποτέλεσμα αντί να επουλώσει, θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας, Με ανάδρομο Ερμή και μέσα σε εκλείψεις δεν πάμε ποτέ σε εκλογές, Αλέξη Τσίπρα», λέει η αστρολογική σύμβουλος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, στην Espresso.

Tα ποσοστά

«Ως αποτέλεσμα η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. Η ΧΑ θα αυξήσει τα ποσοστά της και θα είναι η έκπληξη των εκλογών, Η Βουλή θα αποτελείται από έξι έως εννιά κόμματα. Μετά τις εκλογές περιμένουμε να σχηματιστούν νέα όργανα από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΛΑΕ και το Ποτάμι.

Όπως προβλέπουν τα άστρα, η χώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Η «ματωμένη Σελήνη» που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου αλλά μέσα στον Κριό επηρεάζει την ψυχολογία των μαζών, την ψήφο και την εκδίκηση. Στην ιστορία το Blood Red Moon έχει δώσει πολέμους, δικτατορίες (1967), παιδομάζωμα, διωγμούς, προβλήματα με το Ισλάμ.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση