Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2016 - Όλο το προσχέδιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 20:39 Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2016 - Όλο το προσχέδιο
Κατατέθηκε το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2016 από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Βουλή και ανακοινώθηκε πριν λίγο στην Ολομέλεια από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
 
Κατατέθηκε σε ηλεκτρονικής μορφή και σε ένα αντίγραφο προκειμένου να εισαχθεί στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για επεξεργασία.
 
Επειδή όμως, ακόμα δεν έχουν συγκροτηθεί οι συνθέσεις και οι συγκροτήσεις των Επιτροπών της Βουλής, ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτη τα κόμματα να του έχουν στείλει τις λίστες με τους βουλευτές που θα συνθέτουν τις νέες κοινοβουλευτικές επιτροπές, ώστε άμεσα να συγκροτηθούν.
 
Κάτι που ο ίδιος ο κ. Νίκος Βούτσης το προσδιόρισε για την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκλιση των Επιτροπών, να εκλεγούν τα προεδρεία τους ώστε την Τρίτη να γίνει η Διάσκεψη των Προέδρων και να ξεκινήσουν οι κοινοβουλευτικές εργασίες.
 
Με βάση αυτό τον προγραμματισμό η επεξεργασία του προσχεδίου του Προϋπολογισμού από την Επιτροπή Οικονομικών υπολογίζεται ότι θα μπορεί το γρηγορότερο να γίνει από την επόμενη Τρίτη.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση