Διακοπή στη δίκη της ΧΑ λόγω αδιαθεσίας της μάνας Φύσσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 10:49 Διακοπή στη δίκη της ΧΑ λόγω αδιαθεσίας της μάνας Φύσσα

Eκανε ό,τι ήθελε ο δολοφόνος του παιδιού μου μέσα στο αστυνομικό τμήμα είπε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου που συνεχίζει την κατάθεσή της ενώπιον των δικαστών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Ο δολοφόνος του παιδιού μου ήταν γερό στέλεχος της Χ.Α. Προκύπτει από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας» είπε η Μάγδα Φύσσα και πρόσθεσε: « Η Χρυσή Αυγή είχε ιεραρχία...ο πυρηνάρχης έπαιρνε εντολή από τον βουλευτή της περιφέρειας του κι αυτός από τον μεγάλο αρχηγό, τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Η δολοφονία του παιδιού μου έγινε με εντολή Λαγού».  Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της που συνεχίζεται και σήμερα η μητέρα του Παύλου Φύσσα. Συνεχίζοντας την κατάθεσή της ανέφερε: «Δικός σας είμαι, είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς- όταν τον συνέλαβαν».Οταν τον τον ρώτησαν είσαι αστυνομικός; απάντησε : Οχι Χρυσή Αυγή, είμαι. Μάλιστα η Μάγδα Φύσσα για να καταδείξει με επιπλέον επιχείρημα της σχέση Αστυνομίας και Χρυσής Αυγής, είπε :

- Εκείνο το βράδυ δεν συνέλαβαν κανέναν άλλον εκτός από το δολοφόνο. Μάλιστα όταν ο δολοφόνο φοβήθηκε στο Τμήμα τους φίλους του Παύλου ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο και αυτοί τον άφησαν ελεύθερο να κινείται μέσα στο τμήμα. Χωρίς συνοδεία πήγε μόνος του σε άλλον όροφο. Θα μπορούσε και να φύγει. Αναρωτιέμαι πόσο οικείος ήταν ο χώρος για τον δολοφόνο και πόση σιγουριά είχε ...".
Ερωτηθείσα από την πολιτική αγωγή : έχετε δει ένα βίντεο με τα τάγματα εφόδου;
 
-Ναι  από τη δικογραφία .Eίναι ο Πατέλης και δίνει οδηγίες για μια έφοδο μόνο όμως αν έπαιρναν το οκ από το Λαγό ...πάντα με εντολή Πατέλη που έπαιρνε με τη σειρά του εντολή από τον αρχηγό της περιφέρειας του που είναι ο Λαγός...κι αυτός δεν είναι μόνος Ολοι οι βουλευτές έπαιρναν εντολή από τον μεγάλο αρχηγό,, τον Μιχαλολιάκο. Αυτή είναι η δουλειά της οργάνωσης...το Βλέπω δύο χρόνια που δεν ασχολούμαι με  τίποτε άλλο παρά με τη δολοφονία του παιδιού μου. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από όλο το υλικό. ΔΕν είναι μόνοι τους, έχουν τον αρχηγό, μετά τους βουλευτές και μετά τον πυρηνάρχη κάθε τοπικής.
Και από αυτο το υλικό προκύπτει και ότι ο Ρουπακιάς ήταν γερό στέλεχος της Χ/Α. ήταν στις φωτογραφίες πάντα δίπλα στον αρχηγό. όπως προκύπτει και η στρατιωτική εκπαίδευση της Χ.Α., σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση.

  ΕΡ: Γιατί ο Παύλος δεν έτρεξε να διαφύγει ;

 -Δεν υπήρχε περίπτωση να τρέξει. Ποιός ο λόγος να τρέξει στη γειτονία του; Πίσω του είχε και τα κορίτσια, δεν μπορούσε να τα αφήσει εκτεθειμένα...έπρεπε να ελέγξει το χώρο και να καλύψει τα παιδιά.
 ΕΡ: Τι είπε η κοπέλα του η Χρύσα σε έναν αστυνομικό όταν προσπάθησε να βοηθήσει αφού ο Παύλος είχε ήδη φύγει;
 - Του είπε τι θέλεις τώρα εδώ όταν σε παρακάλαγα τις έκανες ;

  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
"  Δεν ήταν 50 ημέρες από τη δολοφονία του παιδιού μου που τάγμα εφόδου βεβήλωσε το μνημείο του...υποχρέωναν τους πολίτες να παίρνουν και τα φυλλάδια τους". συνέχισε η Μάγδα Φύσσα.

 " Περνάνε μπροστά από το σπίτι μας με μηχανές, κάνουν απειλητικά τηλεφωνήματα σε μας και στους δικηγόρους, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό...απειλούν μάρτυρες. Δύο τους έστειλαν στο νοσοκομείο με το που ξεκίνησε το δικαστήριο....τους είδαν που έρχονταν και τους ρώτησαν που πάτε; οταν τους ρώτησαν γιατί και είπαν είμαστε μάρτυρες  τους πλάκωσαν στο ξύλο ...το ένα παιδί έχει πρόβλημα το πόδι του...
 
*  Ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Δεν θα προβληθεί στη δικαστική αίθουσα το βίντεο με τον κατηγορούμενο πυρηνάρχη της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Ν.Πατέλη, όπως είχε ζητήςει η πολιτική αγωγή.
Αυτό αποφάςιςε σήμερα η έδρα του δικαστηρίου στη δίκη της Χ.Α.
Όπως είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη :

" Το οπτικοακουστικό υλικό θα προβληθεί και ακουστεί μόνο  κατά τη διαδικασία ανάγνωσης των εγγράφων της δικογραφίας" .
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση