Γιάνης Βαρουφάκης - Κλέων Γρηγοριάδης: Έρχονται άλλα 2 τρέιλερ των 1101

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 12:49 Γιάνης Βαρουφάκης - Κλέων Γρηγοριάδης: Έρχονται άλλα 2 τρέιλερ των 1101

Από χθες, όταν κυκλοφόρησε το αινιγματικό τρέιλερ στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο Γιάνης Βαρουφάκης και άλλοι 1100, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για το ποιός θα είναι ο σκοπός της κίνησης αυτής.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον ηθοποιό, Κλέωνα Γρηγοριάδη ο οποίος κράτησε την ίδια αινιγματική στάση αλλά προανήγγειλε άλλα δυο τρέιλερ.

«Δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό αλλά το μόνο που μπορώ να σας πω ειναι ότι σίγουρα είμαστε 1101 ερχόμαστε και σκοπεύουμε να τα αλλάξουμε όλα. Θα βγούν ακόμα δυο τρέιλερ, αλλά δεν θα σας πω αν είναι ένα κίνημα, μια κομματική κίνηση ή κάτι τέτοιο. Επίσης έχουμε σοβαρό σκοπό, καλό σκοπό και θα ξέρετε, είναι ζήτημα μιας βδομάδας το πολυ να μάθετε λεπτομέρειες».

Στο ερώτημα, αν είναι κάτι άλλο πέρα από μια πολιτική κίνηση είπε: «Φυσικά, μπορεί να είναι μια καλλιτεχνική κίνηση μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν το κάνω από σαδισμό. Θα σας εξηγούσα με χαρά περί τίνος πρόκειται αλλά έχω δεσμευθεί να μην το κάνω για μια εβδομάδα ακόμη. Θα πρέπει να το υποστείτε κι εσείς όπως κι εμείς. Χτυπάει το τηλέφωνό μου συνέχεια από χθές το μεσημέρι, αλλά αφού έχω δώσει τον λόγο μου πρέπει να τον κρατήσω».

 

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση