Νέα τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Λέσβο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 08:52 Νέα τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Λέσβο

Χωρίς τις αισθήσεις του περισυνέλεξαν χθες ένα βρέφος άνδρες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Συκαμιάς της Λέσβου. Στην επιχείρηση του Λιμενικού εντοπίστηκαν συνολικά 56 μετανάστες και το ενός έτους, άτυχο αγοράκι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Λιμενικό, σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα,

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «Συκαμιάς» της Λέσβου μία ακυβέρνητη λέμβο με κατεστραμμένους του δύο πίσω αριστερούς αεροθαλάμους και υπεράριθμο αριθμό επιβαινόντων, εκ των οποίων κάποιοι είχαν πέσει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια το πλήρωμα του περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των μεταναστών κατά τη διάρκεια της οποίας, τα μέλη του πληρώματος περισυνέλεξαν και το άτυχο αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν άμεσα στο λιμάνι της Μήθυμνας όπου είχαν ειδοποιηθεί ΕΚΑΒ, αγροτικός ιατρός και εθελοντές ιατροί.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το βρέφος και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλλονής συνοδεία ιατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής τους βρέφους.

enikos

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση