LIVE: Ο Αντώνης έχει ρεύμα και ο Πέτρος 220 Volt

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 18:32 LIVE: Ο Αντώνης έχει ρεύμα και ο Πέτρος 220 Volt

O καλλιτέχνης που συγκίνησε το πανελλήνιο, Αντώνης Φωτεινός και ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά -μέσω του zougla.gr- μία ειδική συσκευή που παράγει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια από νερό θα φιλοξενηθούν σήμερα, στις 18.00 το απόγευμα, στο στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο Αντώνης των δρόμων έγινε… Αντώνης Φωτεινός. Πρόκειται για τον καλλιτέχνη που βλέπει με τα μάτια της ψυχής του και θα βρίσκεται στο στούντιο για να μας περιγράψει το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα, με τη βοήθεια του Σταμάτη Γονίδη...

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων τηλεθεατών, αλλά και επιστημόνων, που παρακολούθησαν τις δύο τελευταίες εκπομπές «Κίτρινος Τύπος».

Για σχόλια, παρατηρήσεις και παρεμβάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το zougla.gr μέσω του e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2115550500.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE TΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση