Οι κλέφτες με το πολυτελές αυτοκίνητο και τα "γρήγορα" αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ. - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 08:14 Οι κλέφτες με το πολυτελές αυτοκίνητο και τα "γρήγορα" αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ. - Βίντεο

Στο Βίντεο-ντοκουμέντο που θα δείτε δύο άντρες μπαίνουν σε ένα κατάστημα με είδη υγιεινής στον Βύρωνα, απασχολούν τον καταστηματάρχη και μέσα σε δευτερόλεπτα του κλέβουν το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα, από το γραφείο του μέσα στο κατάστημα.

Ωστόσο, ερωτήματα εγείρονται από την αντίδραση της αστυνομίας όταν ο καταστηματάρχης κατήγγειλε την κλοπή. Ο κύριος Μανώλης Τιττάκης, όπως δήλωσε στο enikos.gr, άκουσε από τον αστυνομικό που ασχολήθηκε με την υπόθεση ότι η υπηρεσία «πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία η οποία απαιτεί 5 ημέρες»! Δηλαδή, δεν υπήρχε χρόνος οι αστυνομικοί να κάνουν την έρευνα για να εντοπίσουν τους δύο κλέφτες το ταχύτερο δυνατό, έχοντας ως σημαντικό βοήθημα την εικόνα τους και την πινακίδα του πολυτελούς αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν στην κλοπή, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της συγκεκριμένης επιχείρησης. Αρκούσε ένας αστυνομικός να δει το καταγεγραμμένο υλικό και να δώσει τα στοιχεία προς αναζήτηση των δραστών, πριν αυτοί κλέψουν άλλο ένα μαγαζί.

Όσοι διατηρείτε καταστήματα ή επιχειρήσεις δείτε προσεκτικά το αυτοκίνητο και το πρόσωπο του κλέφτη που παραμένει ελεύθερος. Προσέξτε μην γίνετε εσείς το επόμενο θύμα του.

Το βίντεο

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι δύο άντρες υποδύθηκαν τους πελάτες, ζήτησαν από τον πατέρα του καταστηματάρχη να τους εξυπηρετήσει προκειμένου να εγκαταλείψει το γραφείο και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς επέστρεψε στον χώρο του γραφείου, έκλεψε το τσαντάκι του καταστηματάρχη, και σαν να μην συμβαίνει τίποτα βγήκε από το κατάστημα, το φόρεσε, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ της Μαρίας Παππά στο enikos.gr:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση