“Ψυχασθενής πυροβόλησε 20χρονα παιδιά”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 12:22 “Ψυχασθενής πυροβόλησε 20χρονα παιδιά”

Το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα. Το πάρτι της Παρασκευής στο γνωστό καφέ-μεζεδοπωλείο μετατράπηκε σε λουτρό αίματος, όμως από ένα πραγματικό θαύμα τα 20χρονα παιδιά που βρέθηκαν μπροστά στην κάννη του καλάσνικοφ κρατήθηκαν στη ζωή αν και με σοβαρά τραύματα.

Συνολικά ο ξανθός δράστης με το καλάσνικοφ έριξε, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, τουλάχιστον 14 σφαίρες.

Από τις σφαίρες και τα θραύσματα τραυματίστηκαν συνολικά 15 άτομα. Ανάμεσα στους τραυματίες που η κατάστασή τους κρίνεται πιο σοβαρή είναι 8 άνδρες και 3 γυναίκες.
Ο δράστης μπήκε σε έναν χώρο γεμάτο νέους ανθρώπους και σκόρπισε τον θάνατο. Οι τραυματίες είναι σχεδόν στο σύνολό τους γεννημένοι από το 1990 και μετά.
Από όσους δέχθηκαν τα πυρά του δράστη οι τέσσερις δεν χρειάστηκε καν να μεταβούν στο νοσοκομείο καθώς είχαν μικροτραύματα κυρίως από τα τζάμια που έσπασαν.

Στο Αττικό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 11 άτομα. Ήδη οι τέσσερις έχουν πάρει εξιτήριο, άλλοι πέντε νοσηλεύονται, ενώ δύο άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν στον θώρακα.

Από τους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, οι δύο πήραν ήδη εξιτήριο, ενώ ακόμη δύο άτομα χειρουργήθηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για “ψυχασθενή”, δεν υπήρχε κανένας λόγος, δεν προηγήθηκε τίποτα που να προδίδει το μακελειό...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση