Αμερικανικό απόρρητο έγγραφο επιβεβαιώνει πως ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι ήταν στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 22:28 Αμερικανικό απόρρητο έγγραφο επιβεβαιώνει πως ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι ήταν στην Αθήνα
Απόρρητο αμερικανικό έγγραφο αναφέρει πως ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι, ο Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ βρισκόταν τον Ιανουάριο στην Αθήνα, από όπου μάλιστα συντόνιζε τους συνεργούς του, προκειμένου να οργανώσουν τρομοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο το οποίο τελικά απετράπη.
 
Από την Αθήνα πέρασαν και οι δυο δήμιοι που αιματοκύλησαν το Παρίσι στο όνομα της βαρβαρότητας του Ισλαμικού Κράτους. Τόσο ο Βέλγος υπήκοος Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ, που θεωρείται ο «εγκέφαλος» της σφαγής στη Γαλλία, όσο και ο καμικάζι αυτοκτονίας Αλμοχάμεντ Αχμάντ, βρέθηκαν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω τους ίχνη.
 
Ο «εγκέφαλος» της σφαγής στο Παρίσι εδώ και τέσσερα χρόνια πολεμά στο πλευρό του ISIS και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ισχυρούς δήμιους τις αιματοβαμμένης οργάνωσης. Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος τα Χριστούγεννα του 2014 ετοίμαζε να αιματοκυλήσει το Βέλγιο, ενεργοποιώντας έναν σκληρό πυρήνα τζιχανιστών.
 
 
Τότε οι βελγικές αρχές είχαν καταφέρει στην κυριολεξία να αποτρέψουν το χτύπημα στο παρά πέντε, έπειτα από αιματηρή μάχη που έδωσαν με το πυρήνα των βαρβάρων, στο προάστιο Βερβιέ τις βελγικής πρωτεύουσας.
Τότε είχε διαπιστωθεί πως ο Αμπντέλ Χαμίτ Αμπαούντ, συνομιλούσε με συγγενή του στις φυλακές τις Λυών, προετοιμάζοντας το χτύπημα. Το στίγμα του κινητού που χρησιμοποιούσε ο Αμπαούντ, έβγαινε στην Αθήνα και αμέσως είχε ειδοποιηθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
 
Μέσα σε ένα 24ωρο Έλληνες αστυνομικοί είχαν εντοπίσει διαμέρισμα στο Παγκράτι, συλλαμβάνοντας δυο Μαροκινούς κι έναν Αλγερινό, πιστεύοντας πως ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο «διακαής πόθος» των βελγικών αρχών.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση