Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία! Αναζητούν μοτοσυκλετιστή οι αρχές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 23:30 Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία! Αναζητούν μοτοσυκλετιστή οι αρχές

Μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας αυτή την ώρα σε Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση για τον εντοπισμό μοτοσυκλετιστή του οποίου ο συνεγρός πυροβόλησε την ώρα που αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν για να τους κάνουν έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsIT, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες να κινείται ύποπτα στην γέφυρα Αναγεννήσεως στη Νέα Ιωνία.

Ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας, στην θέα των αστυνομικών που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

Τη στιγμή όμως που ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγουν από το σημείο, ο συνοδηγός έπεσε με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Αυτή την ώρα σημειώνεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας ο οποίος και διαφεύγει.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση