Σοκ: Χειροπέδες σε εκπαιδευτικό με 1170 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 17:15 Σοκ: Χειροπέδες σε εκπαιδευτικό με 1170 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Τα στελέχη της Ιντερπόλ αναζητούσαν τους κατόχους και διακινητές του αηδιαστικού υλικού, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο 40χρονος «εκπαιδευτικός».

Εκπαιδευτικός με 1170 αρχεία παιδικής πορνογραφίας Καθηγητής Αγγλικών, διευθυντικό στέλεχος αλυσίδας μεγάλων φροντιστηρίων, που έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά, είχε στην κατοχή του εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στα οποία ένα σκληρότατο βίντεο που κατέγραφε σκύλο να βιάζει βρέφος!

Τα στελέχη της Ιντερπόλ αναζητούσαν τους κατόχους και διακινητές του αηδιαστικού υλικού, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο 40χρονος «εκπαιδευτικός».

Στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον συνέλαβαν κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά μέσα που κατείχε και στο σπίτι του, εξακριβώθηκε η κατοχή 1.170 αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων peer-to-peer (P2P), για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ατόμων, που κατείχαν και διαμοίραζαν το αηδιαστικό βίντεο με το τετράποδο και το βρέφος. Από τον έλεγχο, προέκυψε ηλεκτρονικό ίχνος που ανήκε στον 40χρονο κάτοχο της επίμαχης σύνδεσης διαδικτύου.

\Πέρα από το επίμαχο βίντεο, υπήρχαν άλλα με ανήλικα παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους και με ενήλικες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση