Β. Λεβέντης: Το πονηρό σχέδιο του Τσίπρα δεν θα περάσει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 19:23 Β. Λεβέντης: Το πονηρό σχέδιο του Τσίπρα δεν θα περάσει

Στις δημόσιες δηλώσεις του ο Β. Λεβέντης επανέλαβε ότι ζήτησε οικουμενική αλλά ο Τσίπρας επιμένει σε συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.

Στις δημόσιες δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος της Ενωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε ότι ζήτησε οικουμενική αλλά όπως είπε ο Τσίπρας δείχνει να επιμένει σε συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.

«Στο μυαλό του ο Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση στο ασφαλιστικό γιατί ξέρει τι το ασφαλιστικό ότι δεν μπορεί να το περάσει και θα πέσει».

Εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πει στους ξένους «Σας τα δίνω όλα στο προσφυγικό για να μου δώσετε χαλάρωση των όρων στο ασφαλιστικό».

Κατά τον κ. Λεβέντη όμως οι Ευρωπαίοι «δεν έχουν διάθεση να δεχθούν άλλες παρατάσεις χρόνου και να δεχθούν άλλη υποκρισία και άλλα ψέματα».

Και εκτίμησε «Το πονηρό σχέδιο του Τσίπρα δεν θα περάσει»

Ερωτηθείς αν στηρίζει τη μη μείωση συντάξεων είπε  «Όση στήριξη και να παράσχω έχουν ήδη υπογράψει 40% μείωση των συντάξεων.Τι στήριξη να παράσχω αφού έχουν ήδη υπογράψει ότι κρατική χρηματοδότηση δεν θα υπάρχει και ότι έχουν τα ταμεία θα δίνουν»

Κακό του κεφαλιού του Τσίπρα 

 Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποδεχθεί την οικουμενική κακό του κεφαλιού του.

Ο Πλακιωτάκης να με συγχωρήσουν ούτε ήξεραν τι έλεγαν.

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι άλλα αντί άλλων.  

Στο ερώτημα αν ο  Τσίπρας παρουσίασε σχέδιο για το ασφαλιστικό ήταν αιχμηρός λέγοντας « μας  παρουσίασε λόγια του αέρα».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση