Φοιτητές άδειασαν σακούλες με σκουπίδια πάνω στον αντιπρύτανη! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:24 Φοιτητές άδειασαν σακούλες με σκουπίδια πάνω στον αντιπρύτανη! - ΒΙΝΤΕΟ

Για μία ακόμη φορά φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να διαμαρτυρηθούν για την καθαριότητα, με την κατάσταση να εκτραχύνεται, αφού άδειασαν σακούλες με σκουπίδια κυριολεκτικά πάνω στον αντιπρύτανη, Αντώνη Καλοκαιρινό.

Οι εικόνες είναι απίστευτες, αφού οι φοιτητές αδειάζουν δύο σακούλες με σκουπίδια, που έχουν μαζέψει από χώρους του Πανεπιστημίου, στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Αντώνη Καλοκαιρινού, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση, από πλευράς καθαριότητας, που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος.

Ακόμη, η κίνησή τους έγινε ως διαμαρτυρία και για τις τελευταίες ενέργειες του Πρύτανη, Θεόδωρου Φορτσάκη και την άρνηση του να μην συναντηθεί με του φοιτητικούς συλλόγους, κατα την διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία, την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.
 

Παρέμβαση Βούλτεψη

Για το περιστατικό μίλησε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, η οποία τόνισε πως "εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη και το μετέτρεψαν σε χωματερή".

Η Σοφία Βούλτεψη ακόμη προσθέτει οτι "αυτός είναι ο «διάλογος», στο όνομα του οποίου δήθεν ορκίζονται αυτοί που επιδιώκουν τη διάλυση των πανεπιστημίων μας και όσοι τους αγκαλιάζουν".

Κλείνοντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζει: "Αλήθεια, τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αυτό κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς; Εκτός κι’ αν μας πουν πως και η μεταφορά σκουπιδιών είναι ένας ακόμη τρόπος …διακίνησης ιδεών!".

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση