Τα έθιμα των γιορτών ξεκινούν με Tablet από τα καταστήματα Vodafone

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 13:35 Τα έθιμα των γιορτών ξεκινούν με Tablet από τα καταστήματα Vodafone

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Vodafone συνεχίζει το έθιμο της με μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr, φέτος τα Χριστούγεννα όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία 3G/4G Tablets με δυνατότητα WIFI σε τιμές έκπληξη και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αγοράσουν Tablet από 79€ για τους ίδιους ή για να το χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και επιπλέον να κερδίσουν δώρα αξίας 75€. Μέσα από αυτήν την εκπληκτική Χριστουγεννιάτικη προσφορά όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία mobile internet μέσα από το Tablet τους και να κερδίσουν εντελώς δωρεάν:

  • 25€ δωροεπιταγή για οποιαδήποτε αγορά από το www.factoryoutlet.gr
  • 5GB δωρεάν για 2 μήνες
  • 40€ δωρεάν περιεχόμενο (eboοks, περιοδικά/εφημερίδες, ταινίες)
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ: Θήκη Βooklet & Powerbank 5000mAh, μόνο με 19,90€

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας Smartphones, Tablets και αξεσουάρ και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με το Smartphone ή Tablet τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση