Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ για το Capital! Σταθάκης: Καμία σχέση με την πραγματικότητ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 11:17 Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ για το Capital! Σταθάκης: Καμία σχέση με την πραγματικότητ

Εξοργισμένοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με το e-mail του fund Capital, όπου γελοιοποιούνταν το πρόγραμμα του κόμματος με τον συντάκτη του Joerg Sponer να υποστηρίζει πως δεν πείθει κανέναν.

Γιάννης Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός βρέθηκαν στο Λονδίνο τις προηγούμενες μέρες για να συναντηθούν με εκπροσώπους επενδυτών. Όμως πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν ότι ο Joerg Sponer, που εμφανίστηκε ως συντάκτης του e-mail... φωτιά του Capital, δεν ήταν καν παρών στις συναντήσεις αυτές!

"Θα φύγουν μαζικά οι καταθέσεις και θα σταματήσουν οι επενδύσεις αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση", γράφει ο Joerg Sponer. Αυτό που έμεινε ως εντύπωση, όπως αναφέρει, είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα! Αναφέρει μάλιστα ότι θεωρεί το πρόγραμμά τους χειρότερο και από των κομμουνιστών!

Το έγραψε και στο twitter ο ίδιος ο Γιάννης Σταθάκης: "άτομο με το όνομα του σημερινού δημοσιεύματος δεν ήταν παρών σε συνάντηση μου. Συνεπώς ό,τι γράφεται, καμία σχέση με την πραγματικότητα".

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σε γραπτή δήλωσή του, τονίζει ότι τίποτα απ’ όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο κείμενο δεν είναι αλήθεια. "Το email που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο (με υπογραφή η οποία αφαιρέθηκε στη συνέχεια) σχετικά με το κλίμα στις συναντήσεις που είχα αυτές τις μέρες με επενδυτές δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα", αναφέρει.

"Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον ένα διεθνές ακροατήριο το οποίο αντιλαμβάνεται ότι είναι απαραίτητη μια συνολική λύση που θα καθιστά το χρέος βιώσιμο προκειμένου να επανακάμψει η ελληνική οικονομία με συνθήκες κοινωνικής συνοχής", συνεχίζει ο κ. Σταθάκης και κλείνοντας τη δήλωσή του επιτίθεται στην κυβέρνηση για όσα έγιναν στο Παρίσι, κατηγορώντας την για "κακοστημένες διαρροές".

"Η νέα κυβερνητική αποτυχία στο Παρίσι δεν μπορεί να καλυφθεί επικοινωνιακά με κακοστημένες διαρροές. Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να συνηθίσει αυτή τη νέα συνθήκη, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζεται ως κυβέρνηση εν αναμονή".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση