Τι απαντά ο πρώην βουλευτής που κατηγορείται για τις πλαστές διαθήκες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 18:57 Τι απαντά ο πρώην βουλευτής που κατηγορείται για τις πλαστές διαθήκες

Αρνείται την εμπλοκή του στο κύκλωμα με τις πλαστές διαθήκες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ. Τι αναφέρει η δήλωση του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Την εμπλοκή του στην υπόθεση των πλαστών διαθηκών για την οποία καταζητείται αρνείται μέσω του δικηγόρου του Αλεξη Κούγια ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ  Ευάγγελος Παπανικολάου.  

Ειδικότερα όπως αναφέρει η ανακοίνωση: 

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην βουλευτού του ελληνικού κοινοβουλίου και διακεκριμένου δικηγόρου, επί σειρά ετών.

Ο εντολέας μας αρνείται κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, η οποία του αποδίδεται μέσω των δημοσιευμάτων, τα οποία τον εμπλέκουν χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως εγκέφαλο των εγκλημάτων, τα οποία φέρονται ότι διέπραξαν τα πρόσωπα, τα οποία έχουν συλληφθεί, και φέρονται ότι αποτελούν μέλη μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία έχει διαπράξει ανθρωποκτονίες και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο εντολέας μας μάς έδωσε εντολή να συνεργαστούμε με τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως και σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα διατυπώσουμε πώς και πότε θα γίνει αυτό.

Το δικηγορικό μας γραφείο παρακαλεί όλους όσους προέβησαν σε δημοσιεύματα, με τα οποία θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στις εγκληματικές πράξεις, οι οποίες διερευνώνται αυτή τη στιγμή από τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, να δημοσιοποιήσουν αμέσως αυτή την τοποθέτησή του σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας του».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση