Λήστεψαν ζευγάρι - Νεκρή μια 59χρονη γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 11:46 Λήστεψαν ζευγάρι - Νεκρή μια 59χρονη γυναίκα

Οι τρεις ληστές έδεσαν το ζευγάρι και τους κράτησαν σε διαφορετικά δωμάτια - Όταν λύθηκε ο 75χρονος βρήκε στο διαμέρισμα τη γυναίκα του νεκρή!

Δραματική κατάληξη είχε για ένα ζευγάρι στον Πειραιά η χθεσινή νύχτα. Οι δυο τους είχαν βγει για διασκέδαση και γύρισαν στο διαμέρισμά τους γύρω στις 2 τα ξημερώματα, μόνο που εκεί τους περίμεναν τρεις αδίστακτοι ληστές!

Πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα η 59χρονη σύζυγός, καθώς ο άντρας της πάρκαρε το αυτοκίνητό τους. Το σοκ της ήταν τεράστιο καθώς μόλις πήγε να μπει στο σπίτι βρήκε μπροστά της τρεις κακοποιούς. 

Οι ληστές την ακινητοποίησαν και τη φίμωσαν και στη συνέχεια περίμεναν τον 75χρονο σύζυγο, συνταξιούχο αστυνομικό.

Οταν εκείνος μπήκε στο σπίτι είχε την ίδια μοίρα. Οι άνδρες τον έδεσαν και τον έβαλαν σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού από τη γυναίκα του, συνεχίζοντας ανενόχλητοι το έργο τους, ψάχνοντας δηλαδή για χρήματα και τιμαλφή.

Αφού άρπαξαν ό,τι μπορούσαν, τράπηκαν σε φυγή. 

Ο 75χρονος με ό,τι δυνάμεις του είχαν απομείνει από το σοκ, κατάφερε αργότερα να λυθεί και έτρεξε στη γυναίκα του για να αντικρίσει όμως μία τραγωδία! Εκείνη ήταν νεκρή...

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έφερε εμφανή τραύματα και έτσι αναμένεται η νεκροτομή για να φανεί από τι κατέληξε.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση