Βόμβες Καμμένου: Να γίνει δημοψήφισμα για την διαπραγμάτευση - Ο Βαρουφάκης ετοίμαζε πραξικόπημα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 13:20 Βόμβες Καμμένου: Να γίνει δημοψήφισμα για την διαπραγμάτευση - Ο Βαρουφάκης ετοίμαζε πραξικόπημα!
- Δεν εννοούσε εκλογές αλλά δημοψήφισμα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σύμφωνα με τον βουλευτή του
- «Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε»
- Αυτό που ετοίμαζε ο Βαρουφάκης στο Νομισματοκοπείο ήταν πραξικόπημα και πρέπει να ερευνηθεί

Βόμβες έριξε πριν από λίγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εννοούσε ότι αν βρεθούμε σε αδιέξοδο λόγω των παράλογων απαιτήσεων των δανειστών θα πρέπει να προχωρήσουμε όχι απαραίτητα σε εκλογές αλλά σε δημοψήφισμα! «Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε», είπε ο κ. Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο».

Στο ερώτημα αν τελικά ο λαός πει με συντριπτικό ποσοστό ότι δεν θέλει τα σκληρά μέτρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι δανειστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να υποχωρήσουν. «Θα είναι ανεύθυνοι αν δεν λάβουν υπόψιν τους την απόφαση του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος έριξε και άλλη μια βόμβα. Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης για εισβολή στο Νομισματοκοπείο είπε ότι αυτό είναι πραξικόπημα και πρέπει να ερευνηθεί εάν οι πραξικοπηματίες είναι εντός ή εκτός κυβέρνησης. Να γίνει έρευνα, είπε ο κ. Καμμένος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση