Εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης και την απείλησαν με κατσαβίδια για να την ληστέψουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 14:06 Εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένης και την απείλησαν με κατσαβίδια για να την ληστέψουν

Ένα μικρό χρηματικό ποσό, δύο ρολόγια και ένα δαχτυλίδι ήταν η λεία των τεσσάρων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι 85χρονης στο Περιστέρι

Αντιμέτωπη με τέσσερις κουκουλοφόρους ληστές ήρθε μέσα στο σπίτι της μία 85χρονη, χθες τα ξημερώματα, επί της οδού Έκτορος 14, στο Περιστέρι.

Οι δράστες, αρχικά παραβίασαν την είσοδο της οικείας από την πλευρά της κουζίνας και εισήλθαν στο εσωτερικό της, ενώ αμέσως κατευθύνθηκαν προς το υπνοδωμάτιο της άτυχης ηλικιωμένης, την οποία ακινητοποίησαν υπό την απειλή κατσαβιδιών και την ανάγκασαν να τους δώσει μικρό χρηματικό ποσό που είχε στη διάθεσή της, δύο ρολόγια και ένα δαχτυλίδι, που ήταν τα μόνα αντικείμενα έστω και μικρής αξίας που είχε.

Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη κατάφερε, παρά το σοκ που βρισκόταν να καλέσει την Αστυνομία. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στην γύρω περιοχή, ωστόσο δίχως αποτέλεσμα, αφού οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση