Από το κέντρο της Αθήνας είχε μεταφερθεί στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ο κάδος με το τεμαχισμένο πτώμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 14:39 Από το κέντρο της Αθήνας είχε μεταφερθεί στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ο κάδος με το τεμαχισμένο πτώμα

Από το κάδο έλειπε ο κορμός του σώματος μέχρι τα γόνατα, όμως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους, το κεφάλι του θύματος και τα χέρια του μαζί με τα δάχτυλα…

Δεν ήταν σεσημασμένος το θύμα της φρικτής δολοφονίας που ανακαλύφθηκε από εργάτες χθες το μεσημέρι σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, εντός κάδου ανακύκλωσης και μέσα σε σακούλες απορριμμάτων.

Από το κάδο έλειπε ο κορμός του σώματος μέχρι τα γόνατα, όμως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους, το κεφάλι του θύματος και τα χέρια του μαζί με τα δάχτυλα… Από την δακτυλοσκόπηση που ακολούθησε δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του θύματος, καθώς δεν ήταν σεσημασμένος και δεν απασχολούσε.

Από το κεφάλι είναι σχεδόν αδύνατη η ταυτοποίηση λόγω της κατάστασης που βρίσκεται, αν και ο θάνατος του θύματος υπολογίζεται μόλις δύο 24ωρα πριν βρεθεί και το μόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί είναι πως το θύμα είναι λευκής φυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ανάπλασης του προσώπου του θύματος και δημοσίευσης ψηφιακά επεξεργασμένης φωτογραφίας του, μήπως τυχόν αναγνωριστεί από κανέναν, όπως είχε γίνει στην περίπτωση της Ραφήνας.

Ο κάδος ανακύκλωσης μεταφέρθηκε από το κέντρο της Αθήνας με απορριμματοφόρο, όμως επειδή το όχημα του Δήμου μετέφερε μαζί τουλάχιστον 100 κάδους από την ευρύτερη περιοχή (οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρουν υλικά που συμπιέζονται και έτσι μπορεί να είναι περισσότεροι και σε μεγάλη ακτίνα) είναι δύσκολο για τους αστυνομικούς να στοχοποιήσουν με ακρίβεια τη γειτονιά. Πρόσθετα, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει δήλωση εξαφάνισης από την ευρύτερη περιοχή.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, δεν φαίνεται να καταλήγουν πως πρόκειται για έργο οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης, αφού το πρώτο μέλος του σώματος που θα εξαφάνιζαν θα ήταν τα δάχτυλα, το κεφάλι και την οδοντοστοιχία και όχι τον κορμό του σώματος, ώστε να δυσκολέψουν τις Αρχές σε μία πιθανή ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος και ίσως πρόκειται για κακοποιούς με λιγότερες «γνώσεις», όπως κατά καιρούς έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις με δράστες διακινητές παράνομων μεταναστών κλπ. ή σε περιπτώσεις εγκλημάτων με κίνητρο τις προσωπικές διαφορές.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση