Αστακός η Αθήνα για Νταβούτογλου - Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 08:29 Αστακός η Αθήνα για Νταβούτογλου - Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

Eκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα έως και αύριο στην Αθήνα ενόψει της άφιξης Νταβούτογλου. Κλείνουν δρόμοι. Καυτό τριήμερο. Συναγερμός της ΕΛ.ΑΣ.

Eκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από σήμερα Παρασκευή έως και αύριο στην Αθήνα ενόψει της άφιξης του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου .Οι ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους, στις εξής οδούς και λεωφόρους:

- Λεωφ. Βασ. Σοφίας σε όλο το μήκος της
- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου σε όλο το μήκος της
- Λεωφ. Μεσογείων στο τμήμα της από Οδό Κατεχάκη έως τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας
- Οδό Μιχαλακοπούλου (ρεύμα καθόδου προς κέντρο)

Εξάλλου, κλειστοί θα είναι σήμερα στις 13.00, οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής» και «Κατεχάκη», με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Απαγόρευση συναθροίσεων λόγω Νταβούτογλου

Tην ίδια ώρα σε κατάσταση συναγερμού είναι τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, υπό τον φόβο αιματηρού χτυπήματος από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για το επόμενο διήμερο

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση