Σκότωσε την 4χρονη ανιψιά της - Σοκαριστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 00:26 Σκότωσε την 4χρονη ανιψιά της - Σοκαριστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας

Οδυνηρότερες διαστάσεις προσλαμβάνει η τραγωδία στα Μέγαρα όπου ένα 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στραγγαλισμένο έχοντας δίπλα του την 45χρονη θεία του η οποία είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της και τον λαιμό της. 

Η γυναίκα από το Θριάσειο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνη είναι η δράστης.

Η 45χρονη γυναίκα , μητέρα δυο αγοριών 17 και 21 έτους - μεγάλωνε την 4χρονη ανιψιά της καθώς η μητέρα και αδελφή της ήταν τοξικομανής και ο φυσικός πατέρας της δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θεία περιέγραψε στην αστυνομία την απόγνωσή της και την πίεσή της επειδή ήθελε να γράψει το παιδί στο σχολείο αλλά αδυνατούσε καθώς ο πατέρας δεν το αναγνώριζε.  

 Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία ήταν ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας, που βρήκε το παιδί στραγγαλισμένο στο κρεβάτι του και δίπλα στο πάτωμα την γυναίκα του, μέσα στα αίματα.

  Ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας είναι οδηγός και όταν το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, ρώτησε τα δυο παιδιά τους (ηλικίας περίπου 18 και 20 ετών) που ήταν η μητέρα τους. Εκείνα τότε του είπαν πως είχε πάει στο σπίτι της αδερφής της για να κρατήσει το 4χρονο κοριτσάκι και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

 Όταν πήγε εκεί βρήκε το παιδί νεκρό στο κρεββάτι του και στο πάτωμα αιμόφυρτη τη γυναίκα του, η οποία είχε κόψει τις φλέβες στα χέρια και τα πόδια της, ενώ είχε προσπαθήσει να κόψει και το λαιμό της.

Την έρευνα έχουν  αναλάβει αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση