Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επιθεση στον γιατρό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 19:08 Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επιθεση στον γιατρό

Προειδοποιητικού χαρακτήρα ήταν σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αιματηρή επίθεση κατά του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας

Προειδοποιητικού χαρακτήρα ήταν σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αιματηρή επίθεση κατά του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας, Χρήστο Ιατρού.  Αν οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με αυτό της ληστείας να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες καθώς οι δράστες δεν πήραν τη τσάντα του γιατρού, που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Εξετάζονται προσωπικές διαφορές, οικονομικά κίνητρα, λόγω και της ειδικότητας του γιατρού, ακόμη και η περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης. Σημειώνεται ότι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύονται πολλοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που ελέγχονται, αναφέρουν ότι ο γιατρός είχε κουράρει γνωστούς ποινικούς.

Πως έγινε η επίθεση

Οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν το αυτοκίνητο του διευθυντή στις 3 παρά τέταρτο το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ βρισκόταν ακινητοποιημένο στη συμβολή Κηφισού και Πέτρου Ράλλη. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε τον γιατρό τρεις φορές στα πόδια. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από 9άρι πιστόλι.Ο Διευθυντής της Κλινικής μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση