Πετροπόλεμος, μολότοφ και δακρυγόνα στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 20:57 Πετροπόλεμος, μολότοφ και δακρυγόνα στο Σύνταγμα

Επεισόδια και δακρυγόνα στο μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος. Έπεσαν πολλές κρότου λάμψης. Τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Βροχή χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων έπεσαν στη Βουλή στο συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού όταν μια μικρή ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να ανέβει στη Βουλή.

Τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές από τον Άγνωστο Στρατιώτη ενώ αποσύρθηκαν και οι τσολιάδες από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.  

Νωρίτερα είχε προκληθεί ένταση όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στον αγροτοσυνδικαλιστή από τη Λάρισα Χρήστο Σιδερόπουλο, φωνάζοντας πως πρόκειται για «φασίστα».

Το επεισόδιο έλαβε τέλος όταν το θύμα, με αίματα στο κεφάλι, αποχώρησε εσπευσμένα από τον χώρο. Μάλιστα  δύο άγνωστοι επιτέθηκαν και στον δημοσιογράφο του STAR, Γιώργο Σαραντάκο.

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο είναι μεγάλη, καθώς πριν από λίγα λεπτά έφτασαν στο Σύνταγμα δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και Ρώσοι που εορτάζουν την αυριανή 71η επέτειο από τη νίκη των Σοβιετικών έναντι των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση