Ανθρωπιά αγνοείται: Ζητούσε βοήθεια επί 5 μέρες. Τον αγνοούσαν και κρεμάστηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 13:02 Ανθρωπιά αγνοείται: Ζητούσε βοήθεια επί 5 μέρες. Τον αγνοούσαν και κρεμάστηκε
Μια συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχθηκε στη Λάρισα... Μετανάστης, νηστικός επί πέντε μέρες, απελπισμένος κρεμάστηκε από δέντρο στο κέντρο της Λάρισας.

Δράματα που συντελούνται δίπλα μας και πολλές φορές αδιαφορούμε με τραγικές συνέπειες... Ένας νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στο κέντρο της Λάρισας. Προηγουμένως, είχε ζητήσει λίγο φαγητό από τα γύρω μαγαζιά, καθώς είχε μέρες να φάει...

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα προχθές, όταν περαστικοί, σε απόσταση αναπνοής από έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, την οδό Βενιζέλου, αντίκρισαν κρεμασμένο σε δέντρο στην αρχή του πεζοδρόμου της Λαπιθών τον νεαρό άντρα.

Είχε πατήσει όπως φαίνεται στο παγκάκι που βρίσκεται κάτω από το δέντρο, έδεσε τη θηλιά και έδωσε τέρμα στη ζωή του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, όπως λένε περίοικοι, ο νεαρός άντρας τριγυρνούσε στη γειτονιά και ζητούσε να του δώσουν κάτι να φάει γιατί είχε πέντε μέρες νηστικός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόκειται μάλλον για πρόσφυγα, ασιατικής καταγωγής.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Πηγή: thessaliatv, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση