Κρατείται ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 14χρονου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 19:55 Κρατείται ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 14χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ύποπτος, έχει προσαχθεί και οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του 14χρονου,  στο χωριό Γέφυρα της Θσσαλονίκης, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει εντοπιστεί ύποπτος, έχει προσαχθεί και οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος κινείται στο φιλικό περιβάλλον του 14χρονου.

Ο 14χρονος χθες το βράδυ ήταν στο αναψυκτήριο του χωριού και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το παιδί χωρίστηκε με τον φίλο του και θα περπατούσε μια απόσταση 500 μέτρων για να φτάσει σπίτι του. 

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο νεαρός έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείουν.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση