Ο Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 10:09 Ο Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής βλέπει συνεχώς βουλευτές της ΝΔ στο γραφείο του στη Βουλή, έχοντας καθαρή άποψη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις πρόωρες εκλογές.

Όπως αποκαλύπτει το Έθνος ο Κ. Καραμανλής έχει μπει πολύ ενεργά τις τελευταίες ημέρες στο ''ζύμωμα'' για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αναφέρεται μάλιστα πως ο πρώην Πρωθυπουργός τόσο το βράδυ της Τετάρτης όσο και το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με πολλούς βουλευτές της ΝΔ για αυτό το θέμα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα.

Από το δημοσίευμα προκύπτει πως ο Κ. Καραμανλής τάσσεται υπέρ των καθαρών λύσεων. Αυτό δηλαδή σημαίνει πως απορρίπτει τα σενάρια συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ζητάει να δοθεί τέλος στην πολιτική αστάθεια. Δηλαδή είτε να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να βγει Πρόεδρος είτε να γίνουν εκλογές, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.

Για αυτό και οι εκτιμήσεις είναι πως ο Κ. Καραμανλής κινείται απαρασάλευτα στη γραμμή του Α. Σαμαρά, με ότι αυτό σηματοδοτεί για την ενότητα και το απιχνίδι κυριαρχίας στη Ν.Δ.

Πηγή Έθνος

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση