Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Παπούλια για καταγγελίες Καμένου: Φοβάμαι εκλογές σε κλίμα ζούγκλας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 16:24 Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Παπούλια για καταγγελίες Καμένου: Φοβάμαι εκλογές σε κλίμα ζούγκλας

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του με τον απερχόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια (Vid)

Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια είχε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η κουβέντα των δύο ανδρών κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Ο επίτιμος βγήκε όρθιος με το μπαστούνι του από το Προεδρικό Μέγαρο, για να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους.

Η δήλωση του έγινε στον απόηχο των καταγγελιών Καμένου-Χαϊκάλη. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Εμφανίστηκε μάλιστα να εμμένει στη θέση του κόντρα στις πρόωρες εκλογές ενώ απέφυγε να υιοθετήσει τις θέσεις του Καμένου.

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247:

"Συναντώ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλάμε κατά καιρούς για την πορεία της χώρας.

Σήμερα είμαστε σε μια δύσκολη φάση και τον επισκέφθηκα για να διαπιστώσω τις μου απόψεις καθώς και την ανησυχία μου για την πορεία της χώρας και της οικονομίας εφόσον βαδίσουμε προς πρόωρες εκλογές".

Για τις καταγγελίες των ΑΝ.ΕΛ. είπε:

"Είναι μια παθογένεια της εποχής και ένας λόγος που πρόσθετα ανησυχώ, γιατί οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε κλίμα ζούγκλας".

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση