Πρωταγωνιστές του Game of Thrones επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 19:01 Πρωταγωνιστές του Game of Thrones επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες στη Λέσβο
Τρεις από τους βασικότερους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones, βρέθηκαν τη Λέσβο και κάλεσαν τους πάντες να επισκεφτούν το πανέμορφο νησί του Αιγαίου.
 
Η νέα βασίλισσα του Westeros, Σέρσεϊ Λάνιστερ, ο έμπιστος ακόλουθος του Τζον Σνόου, Σερ Ντάβος, και η μικρότερη κόρη του οίκου Σταρκ, Άρια, έκαναν "απόβαση" στο νησί και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της Λέσβου Σπύρο Γαληνό.
 
 
Ο Liam Cunningham, η Maisie Williams και η Lena Headey δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν το Κάστρο της Μυτιλήνης όπου και φωτογραφήθηκαν.
 
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα emprosnet.gr οι πρωταγωνιστές της σειράς, είπαν στον δήμαρχο πως «είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο πως η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί και ασφαλές και να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να έρθουν να το επισκεφτούν. Και ειδικά εκείνοι που δίστασαν να το κάνουν φέτος, ακυρώνοντας τις κρατήσεις τους».
 
 
Πριν από λίγες ήμερες ολοκληρώθηκε ο εκτός κύκλος του Game of Thrones με τους ηθοποιούς να ετοιμάζονται να αρχίσουν τα γυρίσματα για τον έβδομο σε λίγες εβδομάδες.
 
Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί δίωρη επίσκεψη στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου “Καρά-Τεπέ”. Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της σειράς πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο των δράσεων της οργάνωσης International Rescue Committee, για την οποία είχαν συμμετάσχει σε καμπάνια αλληλεγγύης ήδη από τον Μάρτιο.
 
 
 
 
Δείτε το βίντεο με το κάλεσμα αλληλεγγύης από το cast του GoT:
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση