Εξαγριωμένος ο Λυκούδης για τους δύο βουλευτές: Είναι πολιτικά σκουλήκια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 22:16 Εξαγριωμένος ο Λυκούδης για τους δύο βουλευτές: Είναι πολιτικά σκουλήκια

Οι σοβαρές υπόνοιες που άφησαν σε κοινή τους ανακοίνωση οι κ.κ. Βουδούρης και Παραστατίδης για τους 4 βουλευτές που ψήφισαν θετικά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει προκαλέσει άγριες κόντρες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης τον οποίο οι δύο βουλευτές τον φωτογραφίζουν εμφανίστηκε οργισμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

O κ. Λυκούδης έκανε λόγο για πολιτικά σκουλήκια και άθλια υποκείμενα.

Χαρακτήρισε την ανακοίνωση των κ.κ Βουδούρη και Παραστατίδη "βούρκο" απέναντι σε όλους εκείνους τους βουλευτές που ψήφισαν με βάση τη συνείδησή τους για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο κ. Λυκούδης έκανε λόγο για ηλίθια ανακοίνωση και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην συμπεριλάβει τους συγκεκριμένους δύο βουλευτές στα ψηφοδέλτια του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: "αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί όρθιος και να μην τον αγγίξει αυτή η βρωμιά να μη δεχθεί να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του αυτά τα άθλια υποκείμενα".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση