Προκλητικός ο Πετρόπουλος το ΕΚΑΣ: Ποια σύνταξη; προεκλογικό επίδομα ήταν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 13:07 Προκλητικός ο Πετρόπουλος το ΕΚΑΣ: Ποια σύνταξη; προεκλογικό επίδομα ήταν!
Μετά το ψαλίδι στο ΕΚΑΣ και τις αλχημείες με το επικουρικό στις συνταξεις ήρθαν σήμερα στην Βουλή και οι προκλητικές και πολιτικά αλαζονικές δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου που εξέφρασε όχι μόνο την απορία και τον προβληματισμό του γιατί «τέτοια αναστάτωση....»
 
Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος μάλιστα «έξυσε» την χέουσα πληγή για χιλιάδες συνταξιούχους που τους κόπηκε το ΕΚΑΣ λέγοντας κοντολογίς πως αυτό δεν ήταν σύνταξη αλλά επίδομα που επινοήθηκε το 1996 από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για να εξυπηρετεί προεκλογικές σκοπιμότητες και για να τους κρατά σε ομηρεία! Οι τεχνικοί λόγοι καταβολής του σήμερα δεν υφίστανται πια…. Και υποσχέθηκε πως η μειώσεις αυτές που βλέπουν ηδη στην τσέπη τους χιλιάδες συνταξιούχοι που έχασαν το ΕΚΑΣ θα αναστραφεί και τα εισοδήματα θα ενισχυθούν από την ανάπτυξη της οικονομίας που θα έρθει…. Και εμείς θα επιδοτήσουμε τις χαμηλές συντάξεις με ποσοστό αναπλήρωσης 120%... και η μέριμνά μας για όσους έχουν χαμηλό εισόδημα αποδεικνύεται καθημερινά από τις φροντίδες που παίρνουμε…
 
Για δε τις «μεταχρονολογήσεις» καταβολής του ΕΚΑΣ ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος επιτέθηκε στον ερωτώντα βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Κατσώτη ότι «υιοθετεί τα επιχειρήματα της Δεξιάς και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ε.Τ.» και υποστηρίζοντας πως από την διήμερη καθυστέρηση καταβολής των επικουρικών δεν οδηγεί σε περαιτέρω μειώσεις…»
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση