Τη διάκριση Gold Award έλαβε η Zelitron, θυγατρική της Vodafone Ελλάδος, στα BITE Awards

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 12:57 Τη διάκριση Gold Award έλαβε η Zelitron, θυγατρική της Vodafone Ελλάδος, στα BITE Awards

H Vodafone Ελλάδος ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, Zelitron, η οποία ειδικεύεται στο διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things) και παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες σε όλο τον όμιλο της Vodafone διεθνώς, έλαβε την διάκριση Gold Award στην κατηγορία Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας για το Zelitron Mobile Asset Tracking, στην τελετή απονομής των βραβείων BITE Awards.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Zelitron βραβεύεται στα Bite Awards. Η εταιρία αποτελεί έναν σημαντικό φορέα έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για το Internet of Things του ομίλου Vodafone. Η Zelitron έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος partner της Vodafone στις επικοινωνίες μεταξύ μηχανών από διεθνείς αναλυτές, όπως η Analysis Mason και η Strategy Analytics.

Η Vodafone, μέσω της Zelitron, έχει αναπτύξει και παρέχει προς τις επιχειρήσεις υπηρεσίες και «έξυπνες» εφαρμογές ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M), που επιτρέπουν τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους, θεωρείται δε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (Machine-to-Machine - M2M), έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων.

Ειδικότερα, παρέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη υπηρεσία Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων (Vodafone M2M Fleet Control), την καινοτόμο υπηρεσία διαχείρισης και ελέγχου λειτουργίας ψυγείων (Vodafone M2M cooler Control) την καινοτόμο υπηρεσία τηλεμέτρησης και ενημέρωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου (Vodafone M2M Energy Control), την Τηλεμέτρηση και Εποπτεία Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων, καθώς και την υπηρεσία τηλεμέτρησης ελέγχου και διαχείρισης κινητών και σταθερών περιουσιακών στοιχείων (Vodafone M2M Asset Control).

Οι εφαρμογές M2M της Vodafone περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές, οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική πλατφόρμα.

O Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Zelitron και Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση της προσπάθειας μας να δημιουργήσουμε καινοτόμες υπηρεσίες, προστιθέμενης αξίας τόσο για την Vodafone όσο και για τους πελάτες μας, σε ένα καινοτόμο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι η παγκόσμια αγορά του Internet of Things. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με όραμα την συνέχιση της πρωτοκαθεδρίας της Vodafone στην αγορά του Μ2Μ/ΙοΤ, αξιοποιώντας την δημιουργικότητα των στελεχών της Zelitron στην Ελλάδα».

Ο Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. Οι διακρίσεις της Zelitron αποδεικνύουν ότι στη Vodafone Ελλάδας κάνουμε την διαφορά, μέσα από την πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και την ανάπτυξη καινοτόμων κι εξωστρεφών προϊόντων. Το Internet of Things βρίσκεται στον πυρήνα του οράματος της Vodafone για την κοινωνία των Gigabit, καθώς υπόσχεται βελτίωση της ανταγωνιστικότητας για όλες τις επιχειρήσεις. Μέσα από επενδύσεις και συνεχείς βελτιώσεις, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες ποιότητας οι οποίες φέρνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις στον 21ο αιώνα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση