Ανάπηρος έπεσε με το καροτσάκι στο λιμάνι - Δεν πρόλαβαν να τον σώσουν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 22:11 Ανάπηρος έπεσε με το καροτσάκι στο λιμάνι - Δεν πρόλαβαν να τον σώσουν

Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων - Παρά την επιχείρηση διάσωσης, που ξεκίνησε άμεσα, ανασύρθηκε νεκρός.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων έκανε «βουτιά» θανάτου με το αναπηρικό του αμαξίδιο στο λιμάνι της Καλαμάτας, το πρωί της Κυριακής, ένας Έλληνας κάτοικος της πόλης ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Παρά την επιχείρηση διάσωσης που ξεκίνησε άμεσα, ανασύρθηκε νεκρός.

Το πλήρωμα μιας βάρκας αντιλήφθηκε τι συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής και σήμανε συναγερμό στις αρχές. Επί τόπου έφτασαν άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο, ενώ στο νερό έπεσαν δυο δύτες προσπαθώντας να ανασύρουν τον άτυχο άνδρα. Η επιχείρηση κράτησε λίγα λεπτά, αλλά δεν είχε αίσιο τέλος. 

Ο άτυχος άνδρας ηλικίας περίπου 50 χρόνων δεν είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί από το αναπηρικό αμαξίδιο και ανασύρθηκε νεκρός. Τα αίτια της πτώσης του στη θάλασσα δεν έχουν εξακριβωθεί και ίσως η νεκροτομή που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας δείξει αν παρουσίασε ξαφνικά κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αμαξιδίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση