Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης και Καμμένος - Εκ διαμέτρου αντίθετα όσα κατέθεσε ο Αποστολόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:56 Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης και Καμμένος - Εκ διαμέτρου αντίθετα όσα κατέθεσε ο Αποστολόπουλος

Η μέρα με τη νύχτα είναι όσα κατέθεσαν στις εισαγγελικές αρχές ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με τον πρώτο να περνά εκ νέου σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Οι εξελίξεις στο θρίλερ, που πήρε νέα τροπή το Σάββατο, μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να είναι και πάλι καταιγιστικές την Κυριακή, αφού κλήθηκαν για συμπληρωματική κατάθεση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης.

Η εκ νέου κατάθεσή τους, κρίθηκε αναγκαία από τη στιγμή που προέκυψαν νέα στοιχεία, και μάλιστα αντικρουόμενα, μετά την κατάθεση του φερόμενου ως "μεσολαβητή" Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση.
 

"Είμαι αθώος - Φταίει ο Χαϊκάλης"
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου κατέθετε επί 2,5 ώρες στον εισαγγελέα, δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα ότι είναι αθώος και ότι έδωσε τις απαντήσεις στη Δικαιοσύνη. “Η ανάκριση είναι μυστική”, πρόσθεσε στην κάμερα ο κ. Αποστολόπουλος.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, επανήλθε στο ζήτημα και με νεότερη δήλωσή του, στο Mega, αμέσως μετά την κατάθεση Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα, κάλεσε οποιονδήποτε να του υποβάλει μήνυση και απαίτησε από τους εισαγγελείς “να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα βίντεο και τους διαλόγους για να φανεί ποια είναι η αλήθεια”.

Αποστολόπουλος: Έχω αδιάσειστα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο κληθείς ως ύποπτος για τον χρηματισμό φέρεται να κατέθεσε πως δεν λειτούργησε για λογαριασμό κανενός και ότι ο βουλευτής ήταν εκείνος που του ζήτησε χρήματα, γιατί βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση.
Δεν πρόλαβα να τον καταγγείλω πρώτος, φέρεται να δήλωσε ο κ, Αποστολόπουλος

Πηγές αναφέρουν ότι στην επί 2,5 ωρών κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι με δική του πρωτοβουλία έγιναν οι συναντήσεις με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, γιατί ήθελε να αποδείξει στον Πάνο Καμμένο πόσο ευάλωτος και πολιτικά ανήθικος είναι ο κ. Χαϊκάλης.
Αναφορικά με το τελευταίο ραντεβού τον δυο τους, στο οποίο ο ίδιος δεν πήγε ποτέ, ο φερόμενος ως ύποπτος για την υπόθεση χρηματισμού, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι κατάλαβε ότι τον υποψιάστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης και αποφάσισε να μην παραστεί στη συνάντηση γιατί φοβήθηκε μήπως η ιστορία του γυρίσει “μπούμερανγκ”.
Ενδεικτικό της κατάστασης και της κρισιμότητας των ερευνών, είναι το γεγονός ότι ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, αποφάσισε να καλέσει εκ νέου αύριο, Κυριακή, για συμπληρωματική κατάθεση τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση