Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσπευσμένα στον Εισαγγελέα ο Καμμένος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 13:23 Εσπευσμένα στον Εισαγγελέα ο Καμμένος

Υπό την απειλή του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών της Αθήνας ότι θα κλείσει την έρευνα πήγε εσπευσμένα να καταθέσει ο Π. Καμμένος.

Υπό την απειλή του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών της Αθήνας, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, ότι θα κλείσει την έρευνα για τις καταγγελλόμενες δωροδοκίες βουλευτών χωρίς την κατάθεση του, προσήλθε εσπευσμένα να καταθέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος φτάνοντας στο εφετείο δήλωσε οτι σε επικοινωνία που είχε χτες το βράδυ με τον Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ Παν. Στάθη, ο οποίος και του ζήτησε να προσέλθει στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο για κατάθεση, ζήτησε να καταθέσει τη Δευτέρα λέγοντας ότι επιστρέφει το παιδί του από τις ΗΠΑ και θα πάει στο αεροδρόμιο να το παραλάβει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως με έκπληξη πληροφορήθηκε σήμερα ότι η εισαγγελία εξέφρασε δυσφορία για την αναβολή της κατάθεσης.

Επικοινώνησε, όπως είπε με τον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο ζητώντας εξηγήσεις κι εκείνος του απάντησε ότι τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα φαντασίας των δημοσιογράφων.

Στη συνέχεια όμως ενημερώθηκε από τη σύζυγο του και δικηγόρο Ελενα Τζούλη, η οποία συνοδεύει τον Παύλο Χαϊκάλη, οτι ο Προιστάμενος της εισαγγελίας εφετών απειλούσε να κλείσει την έρευνα χωρίς την κατάθεση του Πάνου Καμμένου.

«Προσήλθα λοιπόν να καταθέσω» είπε ο Πάνος Καμμένος κάνοντας λόγο για συγκάλυψη. Μάλιστα για τον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο είπε "άλλα λέει σε εμένα, άλλα λέει σε εσάς" σχολιάζοντας οτι η εξέλιξη με τις απειλές του προϊσταμένου της εισαγγελίας Ισίδωρου Ντογιάκου σαφώς δείχνει οτι υπήρχε δυσφορία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και σε διαρροές για το οπτικοακουστικό υλικό του Π. Χαϊκάλη το οποίο κατά πληροφορίες ελέγχθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και βρέθηκε μονταρισμένο.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε οτι επικοινώνησε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον ταξίαρχο Π. Στάθη οι οποίοι του διέψευσαν ότι έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο υλικό.

Χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι το υλικό κλειδώθηκε στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών Ισιδώρου Ντογιάκου και μέχρι χτες το βράδυ δεν είχε σταλεί πουθενά.
 

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής στο γραφείο του εισαγγελέα έφτασε για συμπληρωματική κατάθεση και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

thetoc.gr