Σάλος από τις αναρτήσεις του νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Γρεβενών: “Άχρηστος κι ανίκανος ο Τσίπρας, τρισάθλιος ο Φίλης”
Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του kozanimedia, ο κύριος Αλεξιάδης υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι σφόδρα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις «φωτιά», στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου του πρωθυπουργού!
Μάλιστα, σε μια εξ αυτών τον χαρακτηρίζει ως «άχρηστο, άσχετο, ανίκανο και αμετροεπή», ενώ σε άλλη διερωτάται «Βρε Αλέξη, εκλογές έκανες, δημοψήφισμα έκανες, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έκανες…το να κυβερνήσεις σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;»!
Σε άλλη ανάρτηση επιτιθεται στον Νίκο Φίλη τον οποίο χαρακτηρίζει υπηρέτη και τρισάθλιο.
Σε κάθε περίπτωση πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις εντύπωση προκαλεί και η πληθώρα ορθογραφικών λαθών στις αναρτήσεις: “είσται”, “ποιο πολλές”, “συνέβει” κτλ, λάθη αδικαιολόγητα για άνθρωπο που κατέχει τη θέση του κυρίου Αλεξιάδη.
πηγή φωτό: kozanimedia
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!