Οι εισαγγελείς διαψεύδουν τον Χαϊκάλη: Αρνήθηκε πεισματικά να κατονομάσει τον μεσάζοντα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 19:46 Οι εισαγγελείς διαψεύδουν τον Χαϊκάλη: Αρνήθηκε πεισματικά να κατονομάσει τον μεσάζοντα

Διαψεύδουν οι εισαγγελικές αρχές τον ισχυρισμό του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισόδωρος Ντογιάκος τον πρόετρεψε να μην αποκαλύψει το όνομα του μεσάζοντα που αποπειράθηκε να τον χρηματίσει ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τον ισχυρισμό αυτό, ο κ. Χαϊκάλης προέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην σημερινή, τρίτη κατάθεσή του στον εισαγγελέα Εφετών που χειρίζεται την υπόθεση Π. Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι εισαγγελικές αρχές επαναλαμβάνουν ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν αυτός που αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει το όνομα στις γραπτές καταθέσεις που έδωσε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των εισαγγελέων.

Στην ανακοίνωσή της, Εισαγγελία Εφετών Αθηνών επαναλαμβάνει πως κατά τις δυο γραπτές καταθέσεις του κ. Χαϊκάλη, στις 6 και 12 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής αρνήθηκε να κατονομάσει τον καταγγελλόμενο, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των εισαγγελέων.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης διαψεύδει τον εαυτό του!

Την ίδια ώρα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης διαψεύδει για μια ακόμη φορά, μέσα σε λίγες ώρες τον "εαυτό" του , αφού τώρα  - μέσω κύκλων -  παραδέχεται ότι παρέλαβε από την εισαγγελία το αμοντάριστο υλικό συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 14 λεπτών, το οποίο αφού εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για απομαγνητοφώνηση, στη συνέχεια επιστράφηκε στην Εισαγγελία.

Εφόσον στην πορεία της έρευνας, ζητηθεί από τη Διεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής η περαιτέρω συνδρομή της, θα ενεργήσει σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Πηγή: skai.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση