Στα κάγκελα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αρχιεπίσκοπος δεν είπε ποτέ στον Τσίπρα να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 20:20 Στα κάγκελα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αρχιεπίσκοπος δεν είπε ποτέ στον Τσίπρα να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας

«Ψευδή δημοσιεύματα που προκαλούν και προσβάλλουν τον Αρχιεπίσκοπο» χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τις αναφορές που εμφανίζουν τον κ. Ιερώνυμο να έχει πάρει θέση υπέρ της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα.
Οι ίδιες πηγές λένε επίσης ότι κατ' ιδίαν συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ποτέ και ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες έγινε ενώπιον συνεργατών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλοι του Αρχιεπισκόπου αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους τέτοιος διάλογος».

Εξάλλου η Κουμουνδούρου σε άτυπο σχόλιο της χαρακτηρίζει "ανυπόστατα" τα δημοσιεύματα για τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ.

"Όσο πιο μεγάλος είναι ο πανικός του κυβερνητικού σχήματος εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του, τόσο πιο εξωφρενικές είναι και οι δήθεν αποκαλύψεις συγκεκριμένων μέσων" τονίζει χαρακτηριστικά.

Ανδρέας Μαραθιάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση