Πέθανε 37χρονος που είχε αφεθεί αβοήθητος στην άσφαλτο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 12:41 Πέθανε 37χρονος που είχε αφεθεί αβοήθητος στην άσφαλτο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Υπέκυψε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ της Αθήνας, μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σκιάθου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 37χρονου Μιχάλη Τρούλη, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά την αεροδιακομιδή που είχε στηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε τροχαίο στην θέση Κολιός της Σκιάθου.  

Ο σοβαρός τραυματισμός του, που δυστυχώς είχε την χειρότερη κατάληξη, αλλά κυρίως τα γεγονότα που ακολούθησαν, με τον Μιχάλη να παραμένει αβοήθητος στην άσφαλτο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, λόγω έλλειψης τραυματιοφορέων στο νησί του Παπαδιαμάντη, έως ότου κινητοποιηθεί κλιμάκιο ιδιωτικού πολυϊατρείου και τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας όπου και διασωληνώθηκε προκειμένου να μεταφερθεί, είχαν προκαλέσει την αυστηρή παρέμβαση του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου, μέσω του e-Volos.gr, το οποίο μάλιστα πρωτοσέλιδα εγκαλούσε το ίδιο το υπουργείο Υγείας.

"Η Σκιάθος χρειάζεται και μάλιστα άμεσα τουλάχιστον έναν τραυματιοφορέα σε κάθε βάρδια". Αυτή τη στιγμή "υπάρχει ένας τραυματιοφορέας, ο οποίος καλύπτει μία βάρδια την ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Χρειάζεται στο νησί τουλάχιστον ένας σε κάθε βάρδια και αν είναι δυνατόν, να είναι ντόπιοι, ώστε να μην έχουμε προβλήματα και έξοδα διαμονής", δήλωνε ο Δήμαρχος, σε μία ύστατη κραυγή αγωνίας προς τους ανευθυνοϋπεύθυνους... ενός υπουργείου, που έχουν αφήσει κυριολεκτικά στο έλεος τους κατοίκους της Σκιάθου, με την πολιτική διακομματική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον πολύπαθο τόπο.

e-volos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση