Κατονόμασε τον βιαστή της και σόκαρε τους πάντες - Φως στην ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 11:37 Κατονόμασε τον βιαστή της και σόκαρε τους πάντες - Φως στην ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει
Ο βιασμός της κοπέλας διαπιστώθηκε και από ιατροδικαστή. Τα στόματα άνοιξαν και οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη...

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε παραμείνει μια οικογενειακή τραγωδία που είχε φέρεται να είχε συμβεί στην περιοχή του Πύργου το Δεκέμβριο του 2014. Το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε για την υπόθεση η Ανακρίτρια Πύργου, αποκάλυψε εν μέρει τα όσα φέρονται να έχουν συμβεί. Ο 29χρονος σήμερα αδερφός κατηγορείται πως είχε βιάσει την 21χρονη αδερφή του πριν από ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μια καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Πύργου αρχικά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στους κόλπους πολυμελούς οικογένειας, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της τραγωδίας. Η κοπέλα που φέρεται να ήταν το θύμα της υπόθεσης, σε ηλικία 19 ετών τότε, βρήκε τη δύναμη παρά το σοκ που είχε υποστεί όχι μόνο να καταγγείλει το βιασμό της στις Εισαγγελικές Αρχές, αλλά και να κατονομάσει ως δράστη του βιασμού τον ίδιο της τον αδερφό. Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Ανακρίτρια Πύργου, όπου μόλις πριν λίγες ημέρες στις 21 Ιουλίου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως δράστη, που πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Ο 29χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε κληθεί επανειλημμένως να καταθέσει σχετικά με τα καταγγελλόμενα, όμως δεν είχε προσέλθει. Έτσι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης το οποίο κοινοποιήθηκε πριν τρεις ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Μετά από αναζητήσεις ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος μετά τις καταγγελίες που είχαν γίνει από την αδερφή του, εκδιώχθηκε από το σπίτι και δεν διέμενε μαζί με την οικογένειά του.

Πηγή: ilialive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση