Ιθάκη: Έξαλλος δισεκατομμυριούχος απειλεί δημοσιογράφο! "Θα την πετάξω στη γ@μ... θάλασσα"! [vid, pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 10:14 Ιθάκη: Έξαλλος δισεκατομμυριούχος απειλεί δημοσιογράφο! "Θα την πετάξω στη γ@μ... θάλασσα"! [vid, pics]
Πως αντιδρά ένας δισεκατομμυριούχος που έχει αφήσει άνεργους εν μία νυκτί 11.000 ανθρώπους, όταν δημοσιογράφοι τον ρωτούν τι θα γίνει με τις συντάξεις τους; Τους βρίζει και απειλεί να πετάξει την κάμερα στη θάλασσα!

Ο λόγος για τον Sir Philip Green, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων με είδη για το σπίτι BHS. Η εταιρεία αυτή πτώχευσε και ο πρωταγωνιστής του βίντεο την πούλησε έναντι μίας... ολόκληρης λίρας σε έναν άλλο επιχειρηματία.

11.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά, ενώ 22.000 ακόμη κινδυνεύουν να χάσουν το συνταξιοδοτικό τους πρόγραμμα, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται και έχει βρει την Ιθάκη του (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο υπερπολυτελές γιοτ του.

Σκηνές ροκ

Ένα πραγματικό... θηρίο, με την ονομασία "Λεοντόκαρδος" (σ.σ. Lionheart) και μέγεθος όσο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Sky News, ο οποίος αρχικά ζητά από τους εργαζόμενους του Green να του μεταφέρουν αίτημα για να κάνει δηλώσεις.

Του απαντούν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με το ρεπορτάζ να συνεχίζεται δείχνοντας πλάνα από τον πλωτό... παράδεισο του επιχειρηματία, στον οποίο οι... κακές γλώσσες λένε πως εργάζονται 40 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας σεφ κι ένας ακόμη που έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να βγάζει... βόλτα τους σκύλους.

Ο επιμένων νικά όμως και τελικά ο δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου συναντά τον Sir Philip Green λίγο αργότερα και πριν μπει στο γιοτ του. Το τι ακολουθεί; Χαμός!

Ο επιχειρηματίας αρχικά τον απειλεί πως θα καλέσει την αστυνομία, στη συνέχεια τον ρωτά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει και όλα αυτά κρατώντας απειλητικά ένα μπουκάλι νερό. Ο δημοσιογράφος δεν πτοείται και ακούγεται να του λέει "μπορείτε να με χτυπήσετε με το μπουκάλι αλλά απαντήστε μας τι θα γίνει με τις συντάξεις;" και τότε ο Green βγαίνει εκτός εαυτού, σπρώχνει τον κάμερα μαν και ακούγεται να λέει πως θα πετάξει τη γ@μ... κάμερα στη θάλασσα.

Μεγάλες στιγμές στην Ιθάκη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news.sky.com

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση