Ο Παππάς "ευλογεί" Καραμανλή, "την πέφτει" στη ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 22:41 Ο Παππάς "ευλογεί" Καραμανλή, "την πέφτει" στη ΝΔ

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η ΝΔ αρνείται να υπερασπιστεί την «ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων»

Το αδιάβλητο της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες υπερασπίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας την ότι «αρνείται να υπερασπιστεί την ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων».

Αναφορικά με τις ενστάσεις των υποψηφίων για το σύστημα κατά την πρόβα τζενεράλε, ο υπουργός σημείωσε ότι ορισμένοι έχουν εφεύρει οποιοδήποτε επιχείρημα για να δημιουργήσουν εμπόδιο και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε νομικό επιχείρημα για να παύσει αυτός ο διαγωνισμός. «Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές (Singular Logic) είναι ικανή για την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία» υπογράμμισε ο Ν. Παππάς.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες Π.Καμμένου για τον επιχειρηματία Καλογρίτσα, ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε οποιονδήποτε να του δείξει το πώς και το εάν η πολιτική ηγεσία θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. «Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και η διαδικασία είναι κρυστάλλινη πέρα από κάθε προηγούμενου» τόνισε.

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η ΝΔ αρνείται να υπερασπιστεί την «ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων». «Ενδεχομένως κάποια στελέχη της να μην ήθελαν να μπει κάποια τάξη σε αυτό το πεδίο» σημείωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «η ηγεσία της ΝΔ αυτή τη στιγμή επιλέγει να ταυτιστεί με αυτά τα συμφέροντα. Τι σημαίνει δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό; Θα ακυρώσει τις άδειες και θα επιστρέψει τα χρήματα;» αναρωτήθηκε ο κ. Παππάς.


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση