Στα χαρακώματα όλη τη νύχτα οι επίδοξοι καναλάρχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 23:20 Στα χαρακώματα όλη τη νύχτα οι επίδοξοι καναλάρχες
Ολονύκτιο και για γερά νεύρα είναι το θρίλερ που εξελίσσεται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για το ποιοί από τους 8 επίδοξους καναλάρχες θα πάρουν τις 4 πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει αναδειχθεί ο πρώτος νικητής του ιδιότυπου "πόκερ" που έχει στηθεί, χωρίς να έχει γνωστό ακόμη το όνομά του ή το τελικό "ποντάρισμά" του.
 
Παρά την έντονη -και εν πολλοίς ατεκμηρίωτη- φημολογία των τελευταίων ωρών, κανείς δεν διακινδυνεύει μια διαρροή για τον πρώτο "νικητή", καθώς κάτι τέτοιο θα τίναζε στον αέρα την μυστικότητα του διαγωνισμού, κάτι που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δαιδαλώδους διαδικασίας.
 
Αυτό που κανείς βάσιμα μπορεί να εικάσει είναι πως ο υπόλοιπος διαγωνισμός θα επισπευσθεί, καθώς αφ' ενός οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλέον εξοικειωθεί με το ηλεκτρονικό σύστημα και αφ' ετέρου θέλουν να αποφύγουν την "βασανιστική" -και ίσως μειωτική- αναμονή και διαμονή στην ΓΓΕΕ.
 
Οπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, οι 4 νέοι καναλάρχες θα γίνουν γνωστοί ταυτόχρονα, με μια κυβερνητική ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Γι αυτό άλλωστε και κανείς από τους διαγωνιζόμενους δεν θα αποχωρήσει νωρίτερα -ακόμη κι αν έχει εξασφαλίσει την άδεια- ώστε να μην παραβιαστεί η μυστικότητα.
 
Όλοι τους είχαν προσέλθει μέχρι τις 8.30 το πρωί.
 
 
 
Ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, ο Θοδωρής Κυριακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν τα τέσσερα «βαριά» ονόματα που αποφάσισαν να υποστούν τη βάσανο της πολύωρης διαδικασίας.
 
 
Τον Alpha θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, το Star Channel, ο Κάρολος Αλκαλάι, την κυπριακή εταιρεία ο Πάνος Κυριακόπουλος και τον ΣΚΑΙ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.
 
 
Την παράσταση έκλεψαν οι εκπρόσωποι του Ant1 Θ. Κυριακού και Στρατής Λιαρέλης οι οποίοι προσήλθαν στη ΓΓΕΕ με σάκους Cocomat.
 
 
Όλοι πάντως μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για για τη διαδικασία την οποία χαρακτήρισαν «ταπεινωτική» για τους συμμετέχοντες.   
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση