Λεβέντης: Αν πάω με τον Τσίπρα, να μην ξαναψηφίσει κανείς Ένωση Κεντρώων!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 23:18 Λεβέντης: Αν πάω με τον Τσίπρα, να μην ξαναψηφίσει κανείς Ένωση Κεντρώων!
«Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ... Δεν ξέρω τι σημαίνει "κονέ"» είπε ο Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου - Τι είπε για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα

Να διαψεύσει τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της  Βουλής λίγες ώρες μετά τα νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον κ. Τσίπρα λέγοντας ωστόσο ότι η πρόσκληση δεν προήλθε από τον πρωθυπουργό αλλά από τους ομογενείς.

«Αν πάω ποτέ με τον Τσίπρα, να μην με ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ούτε ένας ψηφοφόρος της Ένωσης Κεντρώων. Τελεία και παύλα» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

«Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένας κύριος Κεγκέρογλου δήλωσε ότι έκλεισε το “κονέ” της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι πάει να πει “κονέ”» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο για να προσθέσει «Είπα ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω; Τι να πω;». 

Επιπροσθέτως, κατηγόρησε την κυρία Φώφη Γεννηματά και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη ότι έχουν μετατρέψει τα κόμματά τους σε «θυγατρικές του Μητσοτάκη». «Η ΝΔ με συμμάχους την κυρία Φώφη και τον κύριο Σταύρο έδωσαν ξανά στον κ. Μητσοτάκη την ελπίδα για μπόνους 50 εδρών» είπε.

Αναφορικά δε με την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα είπε ότι «ο κόσμος δεν εκτιμά τα κόμματα που παίρνουν στελέχη από αλλού. Το μέλλον θα δείξει αν παίρνετε ή όχι στελέχη».

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση