Παραδοχή Κατρούγκαλου: Δεν μπορούν να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα κανάλια!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 15:28 Παραδοχή Κατρούγκαλου: Δεν μπορούν να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα κανάλια!
Μπορεί όπου σταθούν κι όπου βρεθούν υπουργοί της κυβέρνησης να επιμένουν ότι δεν θα μείνει κανείς εργαζόμενος άνεργος όταν θα πέσει "μαύρο" στα κανάλια που δεν πήραν άδεια, όμως ένας εξ αυτών, και ίσως ο αρμοδιότερος, έχει άλλη άποψη.  

Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Real FM είπε ότι όσον αφορά στους εργαζόμενους των καναλιών που μένουν εκτός ψηφιακού φάσματος, δεν μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά όλοι και προανήγγειλε ένταξη των ανέργων σε επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Με άλλα λόγια είπε αυτό που λένε όσοι γνωρίζουν την τηλεοπτική αγορά και δεν προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι. Το αυτονόητο. Ό,τι δηλαδή εκατοντάδες εργαζόμενοι θα μείνουν στο δρόμο!

Πάντως νωρίτερα, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, εκτίμησε πως λόγω των ποιοτικών κριτηρίων που θέτει ο νόμος για το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών, δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας. Όπως είπε, οι 400 θέσεις που προβλέπονται, θα υπερκαλυφθούν και σημείωσε πως όσοι αγωνιούν από την αντιπολίτευση και τα κανάλια για τις θέσεις εργασίας εάν θέλουν μπορούν να κάνουν πρόταση να αυξηθεί ο ελάχιστος αριθμός εργαζομένων.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση