Ηλεία: Εργολάβος κηδειών «κάρφωσε» στο κεφάλι συγγενή νεκρού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 11:43 Ηλεία: Εργολάβος κηδειών «κάρφωσε» στο κεφάλι συγγενή νεκρού

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από μερικά 24ωρο σε χωριό του Δήμου Βουπρασίας, στην Ηλεία...

Εργολάβος κηδειών που κατάγεται από το χωριό αλλά δραστηριοποιείται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, μετέβη στο καφενείο του χωριού μαινόμενος καθώς είχε αποβιώσει γνωστό του πρόσωπο και οι οικείοι του προτίμησαν να αναθέσουν σε άλλο γραφείο την κηδεία.

Συγγενής του θανόντος ήταν και ο καφετζής με τον οποίο ο εργολάβος είχε διαφορές και θεώρησε ότι αυτός ήταν «η πέτρα του σκανδάλου».

Έτσι λοιπόν αφού πήγε αποφασισμένος να τον τιμωρήσει, δεν αρκέστηκε στα λόγια αλλά άρχισε να τον χτυπά με μανία.

Τελικά ούτε σε αυτό αρκέστηκε αλλά παίρνοντας και το «καρφωτικό» (το οποίο χρησιμοποιείται για να καρφώνουν σε ξύλινους στύλους, προγράμματα κηδειών) και τον «πυροβόλησε» στο κεφάλι.

Όταν μάλιστα ο βοηθός του προσπάθησε να παρέμβει (για να σταματήσει το αφεντικό του), άρχισε να χτυπά και τον υπάλληλό του, πριν πιεσθεί να σταματήσει και να φύγει καθώς είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Το θύμα του αιμόφυρτο, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία άρχισε αναζητήσεις του εργολάβου σε Πάτρα και Ηλεία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τραγική ειρωνεία: Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου δεν είχε καμία ανάμιξη με το που ανατέθηκε η κηδεία!

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Patrastimes.gr, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση